Станьте кібергероєм за 40 доларів завдяки цій етичній хакерській підготовці

Автор: Louise Ward
Дата Створення: 5 Лютий 2021
Дата Оновлення: 3 Липня 2024
Anonim
Станьте кібергероєм за 40 доларів завдяки цій етичній хакерській підготовці - Технології
Станьте кібергероєм за 40 доларів завдяки цій етичній хакерській підготовці - Технології

Зміст


Для того, щоб зупинити хакера, ви повинні думати, як хакер. Щоб почати мислити, як хакер, обриньте пакет етичних хакерів 2019 року.

Коли кіберзлочинність стає епідемією, все більше компаній шукають людей, які можуть перевірити їх мережеву безпеку. Ці люди відомі як етичні хакери, і вони в основному є кібергероями.

Навчання для кар’єри в галузі кібербезпеки може коштувати руку і ногу, але зараз ви можете зафіксувати пакет етичних хакерів 2019 року лише за 39 доларів. Ця величезна навчальна бібліотека включає 10 курсів і понад 180 годин практичних уроків етичного злому.

Визнайте та запобігайте кібератакам, перш ніж вони можуть завдати будь-якої шкоди

Протягом понад 1200 уроків ця підготовка покаже вам, як розпізнати та запобігти кібератакам, перш ніж вони можуть завдати будь-якої шкоди. Ви дізнаєтесь про тестування на проникнення, розслідування кіберзлочинності, можливості нападу та оборони Python та інші необхідні інструменти для злому білого капелюха.


Крім того, цей комплект допомагає вам працювати над трьома іспитами на сертифікацію галузі, такими як CompTIA A +. Знадобиться певна прихильність, але шестизначна зарплата, яку ви зможете отримати за допомогою нових навичок, неодмінно того вартує.

Етичний хакерський пакет 2019 року на перший погляд:

  • Етичне хакерське навчання (2 000 доларів США)
  • Аналізатор розвідки за допомогою кібер-загрози (вартість 100 доларів)
  • Розширений стійкий загроза аналітика (значення 100 доларів)
  • Навчання комп'ютерних хакерів та криміналістичних слідчих (100 доларів США)
  • Підготовка до сертифікації CompTIA A + (значення 100 доларів)
  • CompTIA Security + Підготовка до сертифікації (вартість 100 доларів)
  • CompTIA Network + Підготовка до сертифікації (вартість 100 доларів)
  • Навчання аналітиків безпеки (вартість 100 доларів)
  • Етичний Hacker Bootcamp (значення 2 083 доларів)
  • Етичний злом з Python (вартість 100 доларів)

Повний набір має загальну вартість майже 4900 доларів, але зараз ви можете зареєструватися всього за 39 доларів. Зважаючи на курси етичного хакерського завантажувального та етичного хакерського навчання, кожен має роздрібну вартість понад 2000 доларів, це цілком пропозиція.


Натисніть кнопку нижче, щоб перевірити її.

Команда AAPicks пише про речі, які, на нашу думку, вам сподобаються, і ми можемо побачити частку доходу від будь-яких покупок, здійснених через партнерські посилання. Щоб побачити всі наші найгарячіші пропозиції, перейдіть до AAPICKS HUB.

Як ця угода? Ознайомтеся зі Сейфом, найкращим способом захистити свої онлайн-дані лише за 9,99 дол. США на місяць.





Мінімальний дизайн нагадує навушники WH-1000XM3, з чутливою на дотик вушною панеллю для управління відтворенням музики.Вони легкі для навушників (254 г), що особливо важливо, якщо ви збираєтесь викори...

Якщо ви ходите по магазинах для навушників із активним шумопоглинанням (ANC), ви, мабуть, натрапили на два бренди: ony та Boe. Кожна марка є домашньою назвою та знаходиться в списку найкращих навушник...

Цікаві Публікації