Пропозиція: Заощадьте 98% на пакеті «Навчіться кодувати» у програмі Premium 2020

Автор: Monica Porter
Дата Створення: 22 Березень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Пропозиція: Заощадьте 98% на пакеті «Навчіться кодувати» у програмі Premium 2020 - Технології
Пропозиція: Заощадьте 98% на пакеті «Навчіться кодувати» у програмі Premium 2020 - Технології

Зміст


Якщо ваша новорічна резолюція - це майбутнє в кодуванні, готуватися ще не рано Це ваша можливість забрати пакет «Навчання коду» за 2020 рік лише за 45 доларів США отримати початок.

Це для початківців навчальний комплект має все це. Ви дізнаєтесь основи майже десятка мов програмування з Java та Python до AngularJS та HTML5. Сильний практичний досвід роботи на цих багатьох мовах допоможе вам стати ножем навичок кодування у швейцарській армії.

Зануриться у майже 150 годин кодування вмісту.

Не хвилюйтеся про те, щоб просто навчитися півгодини тут і там на кожній мові; є майже 150 годин кодування вмісту упакований у цей навчальний комплект, і ви отримуєте доступ до життя. Ви можете пропрацювати понад 1400 навчитися кодувати уроки та розробляти проекти з нуля.

Лише на першому уроці ви навчитеся кодувати програму для блогу поєднуючи інтерфейс Express, MongoDB та Semantic. Після того як ви створили блог, перед вами буде складено клон Yelp. Якщо ви хотіли зануритися в бази даних, є урок, повністю присвячений удосконаленню ваших навичок MySQL.


Особисто мій улюблений урок в комплекті - Javascript: Розуміння дивних частин. Чому? Тому що це показує, наскільки глибоко йде цей навчальний набір. Якщо ви хочете навчитися кодувати, ви не можете просто вивчити основні функції вивчення примх кожної мови. Ви повинні вміти без страху долати гикавку в дорозі.

2020 року Навчіться кодувати пакет:

  • Повний стек веб-розробника Bootcamp - 200 доларів
  • Дізнайтеся програмування Python за 150 кроків - 200 доларів
  • Майстер-клас глибокого навчання: класифікуйте зображення за допомогою Кераса - 200 доларів
  • Дізнайтеся Flutter and Dart: Повні проекти розробки додатків - 500 доларів
  • JavaScript: Розуміння дивних частин - 200 доларів

Пакет "Навчіться кодексу 2020" має загальну вартість роздрібної торгівлі понад 2500 доларів. Скориставшись цією угодою, ви економія 98% від роздрібної торгівлі і платити всього 45 доларів.


Над 2000 людей уже записалися. Приєднуйтесь до них, поки зможете за допомогою кнопки нижче.

Ця угода не зовсім підходить для вас? Щоб побачити всі наші найгарячіші пропозиції, зверніться до центру пропозицій.





До заробляти гроші від злому вам не потрібно підключати гаджети до банківських банкоматів, як молодий Джон Коннор. Ви можете зберігати законний статус і все одно отримуєте хорошу оплату як хакер з біл...

Сучасні камери зіпсували нас своїми автоматичними режимами, що полегшує ігнорування налаштувань балансу білого. Ви зрозумієте, що баланс білого - це дуже важлива частина фотографії, коли ви просуваєте...

Вибір Редакції