2019 рік може стати роком права на ремонт

Автор: Monica Porter
Дата Створення: 22 Березень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Ремонт ЭУР LADA Kalina - Обзор
Відеоролик: Ремонт ЭУР LADA Kalina - Обзор


Протягом останніх двох десятиліть або більше зростає парадокс, коли споживачі вже не є реальним власником своєї власності. У багатьох випадках, як-от мобільні телефони, незважаючи на оплату та володіння продуктом, покупець не має права відкривати та фіксувати пристрій у руці. Коаліція «Право на ремонт» бореться за те, щоб це змінити.

Як детально з'явилося iFixit в публікації в блозі, все більше штатів і федеральний уряд приймають закони, які відновлюють права власника робити все, що їм заманеться, електронікою та іншими товарами. Деякі з перелічених організацій «виграшів» за останні кілька років включають конгрес, що легалізує розблокування смартфона, і FTC, що забороняє наклейки «недійсні гарантії, якщо їх вилучено».

Хоча це може здатися проблемою, з якою усі стоять на борту, багато компаній, що виробляють продукцію, це не так. Два основних гравці, які борються за право на ремонт, - Apple та John Deere. Обидві компанії вийшли, заявивши, що публікація посібників з ремонту загрожуватиме його інтелектуальній власності, і було б небезпечно дозволити споживачам працювати над їхньою продукцією, оскільки вони могли їх зламати.


Це здається слабким аргументом, оскільки люди фіксують свою продукцію роками, у багатьох випадках порушуючи гарантію в процесі. Маючи законодавство про право на ремонт, і власники, і ремонтні майстерні матимуть необхідну інформацію для належного виправлення своїх товарів, а не покладатися на когось в Інтернеті, щоб розібратися в першу чергу.

США - не єдина країна, яка зараз займається законодавством про право на ремонт. За кордоном Європейська Комісія зараз працює над пропозиціями, які вимагатимуть від великих виробників приладів проектувати продукцію від телевізорів до холодильників, щоб їх можна було розібрати та відремонтувати без власних інструментів чи обладнання.

У 2018 році 18 держав запровадили законодавство про право на ремонт з ще 15, враховуючи це у 2019 році. З таким значною швидкістю ми зможемо легко побачити процес заміни дисплея смартфона або набагато легше та дешевше зафіксувати ваш кондиціонер протягом наступної пари років.

Ви можете відвідати repair.org, якщо хочете дізнатися більше про ініціативу "Право на ремонт", а також інформацію про зв'язок із місцевими законодавцями.


Як повідомляється, Nintendo повідомляє співавторам своїх мобільних ігор обмежити покупки в грі.У Nintendo можуть бути ці дискусії, щоб зберегти свою репутацію та імідж.Зі зростаючим списком безкоштовн...

Існує безліч мобільних ігор, які були перенесені на комутатор Nintendo, але що робити, якщо гібридна система домашнього керування могла б грати в ігри Android Android спочатку? Ця мрія наблизилася до ...

Детальніше