Розширюйте свої перспективи завдяки навчанню Microsoft Excel, сприятливим для початківців

Автор: Louise Ward
Дата Створення: 5 Лютий 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Розширюйте свої перспективи завдяки навчанню Microsoft Excel, сприятливим для початківців - Технології
Розширюйте свої перспективи завдяки навчанню Microsoft Excel, сприятливим для початківців - Технології

Зміст



Microsoft Excel може здатися незламним звіром. Якщо з’ясувати, як відформатувати свої дані, ви можете зламати код Да Вінчі. Можливо, тому так багато прибуткова кар'єра сильно пов’язані з цим потужним програмним забезпеченням для розсихання чисел.

Не впадайте у відчай. З п'ятьма навчальними наборами та годин практичних навчальних посібників, пакет завантажувальних програм Microsoft Excel Bootcamp 2019 може допомогти вам зрозуміти Excel. Зараз ви можете пройти навчання всього за 39 доларів у Tech Deals - Знижка на 97% це загальна цінність

З огляду на те, що зараз дані переважають у продажах, фінансах та інших галузях, навички Microsoft Excel є більш цінними, ніж будь-коли. Навіть якщо математика змушує вас змиритися, цей набір може допомогти перетворить вас у майстра Excel.

Комплект завантажувальних програм Microsoft Excel 2019


The відео уроки починаються з нуля, що дає вам ознайомлення з програмним забезпеченням. Як тільки ви знаєте, як орієнтуватися в інтерфейсі, ви дізнаєтесь, як вводити свої дані, форматувати комірки та інші основи.

Курс Advanced Excel показує, як це зробити використовуйте формули та макроси для аналізу своїх даних. Ви також дізнаєтесь, як створювати привабливі графіки, а спеціальні курси допомагають вам опанувати PivotTables, VBA та бізнес-аналіз. Ці навички повинні вражати будь-якого роботодавця, і ви отримуєте довідки про закінчення підтвердити навчання.

Зараз весь пакет складає всього 39 доларів, і ви отримаєте довічний доступ на всі п’ять курсів. Тож не дивно, що понад 4000 людей вже підписалися.

Натисніть кнопку нижче скористатися цією пропозицією Microsoft Excel до її закінчення.





Нещодавно оголошені amung Galaxy Note 10 та Note 10 Plu підтримують режим Dex компанії, який по суті є настільним ПК, призначеним для заміни або розширення традиційного настільного комп'ютера. У п...

Оновлення, 10 липня 2019 р. (12:50 вечора ET):Незабаром післяWinFuture поділився візуалізацією amung Galaxy Note 10, Ішан Агарвал твітнув зображення Galaxy Note 10 Plu. 6,7-дюймовий телефон виглядає м...

Статті Для Вас