IPhone iPhone на 2019 році запропонував зворотну бездротову зарядку

Автор: Louise Ward
Дата Створення: 5 Лютий 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
IPhone iPhone на 2019 році запропонував зворотну бездротову зарядку - Новини
IPhone iPhone на 2019 році запропонував зворотну бездротову зарядку - Новини


Минуло декілька місяців з моменту запуску iPhone iPhone 2018, але Apple, безперечно, наполегливо працює над моделями 2019 року. І найсвіжіші чутки говорять про те, що наступна серія може отримати функції Huawei та Samsung.

Японський блог Apple Макататара (год / т: 9to5Mac) повідомляє, що нові телефони iPhone пропонують технологію зворотного бездротового зарядження інтегрованої технології пристрою, посилаючись на інформацію від китайських постачальників. Функція зворотної бездротової зарядки IDT також є у серії Galaxy S10 від Samsung, продається як Wireless PowerShare.

Samsung не вперше пропонує цю технологію, оскільки Huawei Mate 20 Pro також пропонує зворотну бездротову зарядку. Але Samsung приймає швидкість заряджання в п'ять ват порівняно зі швидкістю 2,5 ватти Huawei. Ми ще не знаємо, наскільки швидким було б рішення щодо зарядки Apple.

Тим не менш, функціонал може бути дуже важливим для Apple, оскільки він може дозволити користувачам заряджати свої Apple Watch та AirPods через сам iPhone. Тож вам не потрібно було б носити додаткові адаптери та кабелі для зарядки, якщо ви цього не хочете.


Ви також очікуєте, що Apple збільшить розмір акумулятора своїх наступних iPhone, щоб забезпечити зворотну зарядку. Зрештою, у чому сенс цієї функції, якщо заряджаючи Apple Watch, швидко випиває сік iPhone?

Макататара також повідомляє, що Apple може включати 18-ватний адаптер зарядки з новим діапазоном iPhone. Відсутність адаптера для швидкої зарядки поза коробкою вже давно є одним із головних прикрощів у iPhone. Це особливо насторожує, коли такі пристрої, як Mate 20 Pro, досягають 40-ватних швидкості зарядки за допомогою адаптера, що входить у комплект.

Чи є зворотна зарядка бездротового зв'язку важливою для вас функцією?

Nintendo witch Online трохи дешевше - 20 доларів на рік, але вам доведеться доплачувати, щоб грати з друзями в Інтернеті. Це просто стандартна практика для консолей, і більшість геймерів оплачують вит...

Один із свербіж, який намагається подолати Google tadia, - це гнучкість. Давно минули дні, коли людям потрібно вкласти фінансові вкладення в обладнання, щоб випробувати новітні та найкращі відеоігри. ...

Цікаві Публікації