Ринок смартфонів преміум-класу 2018 року виріс на 18%, ось що це може означати

Автор: Louise Ward
Дата Створення: 5 Лютий 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Ринок смартфонів преміум-класу 2018 року виріс на 18%, ось що це може означати - Новини
Ринок смартфонів преміум-класу 2018 року виріс на 18%, ось що це може означати - Новини

Зміст


  • Ринок смартфонів преміум-класу минулого року зріс на 18 відсотків порівняно з попереднім.
  • На ринку ультра-преміум-класів смартфонів переважає Apple з 80-відсотковою часткою.
  • Ці дані говорять про те, що споживачі готові платити більше за смартфони, але в цілому купують менше смартфонів.

Поважна організація дослідження ринку Counterpoint щойно опублікувала деякі статистичні дані про ринок смартфонів преміум-класу 2018 року. За даними Counterpoint, торік ринок преміум-смартфонів зріс на 18 відсотків порівняно з попереднім.

Це особливо помітно, якщо врахувати, що в цьому ж звіті Counterpoint говорить, що загальний ринок смартфонів зменшився приблизно на три відсотки.

Для наочності Counterpoint об’єднує смартфони у три категорії на основі оптового ціноутворення(тобто не роздрібні ціни): бюджет (<200 доларів), середній (200 - 400 доларів) і преміальний (> 400 доларів). Таким чином, 18-відсотковий показник стосується всіх телефонів з оптовими цінами в 400 доларів і більше.


Перегляньте цей графік нижче, щоб побачити, як виглядають дані:

Крім того, у межах категорії преміум-класу Counterpoint розбивається на підкатегорії: доступна премія ($ 400 - $ 600), стандартна премія ($ 600 - $ 800) і ультра-премія ($ 800 +).

Ультра-преміум сегменті домінує Apple, на цьому ринку понад 80 відсотків. Це пов’язано з високими цінами смартфонів Apple iPhone X, XS та XS Max. Інші 20 відсотків переважають Samsung, зокрема Samsung Galaxy Note 9, дещо закинуті інші телефони (наприклад, Google Pixel 3 XL).

Насправді Apple домінує 51 відсоток усього преміум-сегменту (> 400 доларів) загалом, Samsung - близько 22 відсотків, а Huawei - 10 відсотків. Остаточні 17 відсотків складають різні виробники, більшість з яких китайські (Xiaomi, Oppo, Vivo, OnePlus).

Слід зазначити, що OnePlus досягає серйозних вигод у доступній преміальній категорії ($ 400 - $ 600). Незважаючи на те, що Apple все ще домінує в доступному преміальному сегменті, успіх OnePlus у всьому світі - особливо в Індії - робить його найшвидше зростаючим OEM в преміум-сегменті.


Що означають усі ці дані?

Що все це означає для вас, споживача смартфонів? Це означає, що споживачі готові витрачати більше грошей на свої смартфони, саме тому ми спостерігаємо все більше пристроїв з роздрібною ціною біля (або навіть вище) позначки 1000 доларів. Однак падіння на три відсотки на загальному ринку також означає, що люди купують менше смартфонів.

Іншими словами, ми гарно витрачаємо багато грошей на телефон, але ми купуватимемо не кожні два роки, як галузь очікувала, що ми за останнє десятиліття.

Зважаючи на це, галузь загалом, ймовірно, почне намагатися переконати споживачів у розвинених країнах, що «доступний преміум» смартфон - наш найдешевший варіант. Ось чому iPhone XR оцінюється як «недорогий» понад 700 доларів, і ми очікуємо аналогічних цін на майбутній Samsung Galaxy S10. Тим часом, у країнах, що розвиваються на зразок Індії та Китаю, ціни на смартфони будуть більше середньої категорії з роздрібними цінами нижче 600 доларів, а на ринках, що розвиваються, як Африка, смартфони впадуть прямо в бюджетну категорію.

Ми гарно витрачаємо багато грошей на смартфон, але добре купувати їх рідше.

Зрештою, ці дані говорять про те, що плани індустрії смартфонів спрацьовують, оскільки ми все в порядку, витрачаючи на смартфон набагато більше, ніж ми мали б п'ять років тому. Що нам ще належить побачити - чи оправдається ця стратегія в довгостроковій перспективі. Слабкі показники продажів від Apple і Samsung говорять про одне з двох: план не працює або план переживає певні наростаючі болі.

Як ти гадаєш? Ви раді, що в майбутньому буде багато варіантів високого класу для смартфонів, які ви купуєте один раз і тримаєтесь на тривалий час, або ви були великим прихильником платити менше за телефон, але купувати їх частіше?

Якщо ви протягом багатьох років цікавились, як працює чортівний біткойн, тепер - ваш шанс. Цей пакет вдосконаленої сертифікації Blockchain Certification викладає вас про входи та виходи блокчейна - те...

Коли ви почуєте це слово блокчейн, ваш розум одразу ж подумає про біткойн - криптовалюту, яка злетіла до вартості, потім вражаюче знизилася. Це робить блокчейн і біткойн схожими на хитрощі, але це не ...

Популярний На Сайті